Avui 7 de febrer celebrem el Dia d’Internet Segura (Safer Internet Day #SID2023), amb l’objectiu de promoure un us segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre nens i joves.

Enguany, es commemora la vintena edició i porta per lema “Junts per una internet millor, (Together for a better internet)’. Durant aquests anys ha passat de ser una iniciativa a nivell europeu a una celebració mundial amb la participació de més de 180 països del tot el mon. Organitzat per la comissió Europea per la xarxa Insafe i INHOPE (Associació Internacional de Línies Directes d’Internet)

A Espanya, l’organisme que s’encarrega d’impulsar aquesta iniciativa es l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), en el seu web trobareu tot un seguit de tallers i activitats que es duran a terme entre els dies 7-8-9 i 10 de febrer.

Com a curiositat comentar que aquesta efemèride va canviant de data cada any, ja que es celebra el segon dia, de la segona setmana del segon mes de l’any.

Si com nosaltres també apostes per una internet segura pots seguir els consells sobre seguretat recollits dins del nostre document de Principis de Bona Pràctica WMA.