WMA

Web Mèdic Acreditat (WMA) és el programa d’acreditació de qualitat de webs mèdics del Col·legi de Metges de Barcelona. Constitueix un servei a la societat, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal la millora de la qualitat de la informació sanitària a Internet.

Des del nostre inici, fa més de 15 anys, hem acreditat més de 1200 webs que han sol·licitat voluntàriament l’acreditació. D’aquesta manera, contribuïm a resoldre la necessitat de disposar de continguts sanitaris de confiança i de qualitat a Internet. El usuaris poden identificar fàcilment els webs acreditats, ja que aquests han de mostrar en la seva pàgina principal el segell de certificació WMA.

El nostre sistema d’acreditació es basa en els nostres Principis de Bona Pràctica adherits al codi de Deontologia del CoMB. La finalitat d’aquest sistema d’acreditació és la millora de la qualitat de la informació sanitària a Internet, com a referent de confiança per a metges, professionals de la salut, pacients i ciutadans.

Descobreix més sobre l'acreditació