Beneficis de l'acreditació

El 60.5% de la ciutadania consulta a internet sobre temes de salut, però només valoren el contingut obtingut en 3'8 punts sobre 10 (Estudi ONTSI 2016 N: 5.000 ciutadans).
El fet de comptar amb una acreditació com la de WMA, aporta diversos beneficis al teu web, que contribueixen a millorar l’experiència dels usuaris:

Confiança

Aconsegueix que els teus pacients confiïn més en el contingut del teu web.

Rellevància

Diferencia't de la competència dins del sector mèdic

Garantia

Promogut per una organització independent i de referència com és el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Per què acreditar?

Ètica
WMA es basa en un document de principis de bona pràctica creats específicament per acreditar webs amb informació mèdica.
Assessorament
Durant el procés d'acreditació, s'ofereix assessorament, sense cap cost, sobre tots els aspectes necessaris per poder superar l'avaluació.
Independència
És l'única iniciativa promoguda per una organització independent com és un col·legi professional, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.
Lideratge
Es tracta d'una iniciativa pionera que, ja a l'any 2005 i també al 2010, ha estat considerada entre els programes de certificació de continguts més reconeguts per part dels usuaris segons un estudi realitzat per Health On the Net Foundation (HONcode).
Expertesa
Amb més de 15 anys d'activitat, s'ha convertit en el segell amb major nombre d'afiliats a tot l'estat espanyol, actualment amb més de 400 webs certificats.
Rigor
Només certifica webs amb responsables i/o col·laboradors metges.
Seguretat
Es tracta d'un segell segur allotjat a un servidor amb certificat digital emès per FirmaProfessional. A més, permet diferents formats de logotips que s'adapten a les diverses estructures web.
Qualitat
Les pàgines acreditades s'inclouen en l'índex de webs mèdiques acreditades del web de WMA i el seu contingut en el cercador especialitzat WMA Google Search.

 

O descobreix més sobre la acreditació amb WMA:

L'opinió dels nostres clients
"Per a Inatal, el segell de WMA suposa un reconeixement als seus valors: científics, exhaustius, objectivitat i professionalitat".
Pere Lorente, Product Manger de www.inatal.org.