Aquest mes d’octubre la Clínica Corachan ha estat premiada per l’activitat quirúrgica de qualitat amb el guardó Best Spanish Hospitals Award que posa en valor l’eficiència i la qualitat assistencial dels hospitals d’aguts públics i privats.

Així mateix l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha realitzat amb èxit una cirurgia cerebral profunda que alleuja els símptomes de la malaltia de Huntington. En tot el món, hi haurà un centenar de pacients amb aquesta patologia que han estat intervinguts amb aquesta tècnica, una fita molt important per a la Unitat de Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de Sant Pau i el Servei de Neurocirurgia.

Tant el web de la Clínica Corachan com el web del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau disposen del nostre segell distintiu des del 2006 i 2001 respectivament. Des d’aquestes línies volem felicitar-los tant pels reconeixements obtinguts com per tots aquests anys formant part de la comunitat Web Mèdica Acreditada.

Si com ells voleu disposar del nostre segell distintiu només cal que ompliu el formulari de sol·licitud WMA i iniciarem el tràmit per revisar-vos el web.

https://benchmarking30.com/2022-premiosbsh
https://www.santpau.cat/documents/125011/1333865/El+Periodico/63e80fcf-141c-4bb2-aac1-898c4a553b85