La setmana passada es va celebrar el 42 congres de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària a Sevilla.

Durant el congres el CAP Roger de Flor va ser guardonat amb el premi especial:” Centre de salut amb més comunicacions acceptades” essent el centre de salut de tot l’estat presentant més contribucions científiques escollides. En concret han presentat 14 treballs, 5 treballs de recerca i 9 casos clínics.

En Dr. Cuixart, que juntament amb la Dra. Zamora , es responsable de la recerca del CAP Roger de Flor ens fa la següent reflexió; “Vull destacar, que la meitat dels treballs presentats tenen relació amb la pandèmia pel COVID-19, cosa que indica, que l’equip ha sabut adaptar-se, i contribuir en la mesura de lo possible, a millorar el coneixement d’aquesta malaltia.”

El web del CAP Roger de Flor disposa del nostre segell distintiu des del 2003, des d’aquestes línies volem felicitar-los tant per la menció especial del congrés com per tots aquests anys formant part de la comunitat Web Mèdica Acreditada.

Si com el CAP Roger de Flor voleu disposar del nostre segell distintiu només cal que ompliu el formulari de sol·licitud WMA i iniciarem el tràmit per revisar-vos el web.

Consulta tots els premiats del Congres