El proper 17 de setembre es commemora el dia mundial de la seguretat del pacient, des de Web Mèdica Acreditada volem fer ressò de la campanya de la OMS .

La pandèmia ha posat de manifest les dificultats a les que s’enfronten els professionals sanitaris i això directament repercuteix a la seguretat dels pacients. Es per aquest motiu que aquest any el lema triat sigui “Personal sanitari segur, pacients segurs”

Els objectius per aquest 2020 son;

  • Augmentar la sensibilitat mundial respecte de la importància de la seguretat del personal sanitari i les seves interconnexions amb la seguretat dels pacients.
  • Fer participar a les múltiples parts interessades i adoptar estratègies multimodals per millorar la seguretat del personal sanitari i els pacients.
  • Implementar les mesures urgents i sostenibles adoptades per totes les parts interessades que reconeixen la seguretat del personal sanitari com una prioritat per a la seguretat dels pacients i inverteixen en la seguretat d'aquest personal.
  • Reconèixer degudament la dedicació de personal sanitari i la seva àrdua tasca, especialment enmig de la lluita actual contra la COVID-19.

Podeu fer servir aquest hastag per fer-vos ressò. #Seguridaddelpaciente i #DíaMundialdelaSeguridaddelPaciente

Com sempre, WMA està compromesa amb la seguretat del pacient aportant el nostre segell només a webs de contingut confiable. Consulta contingut acreditat.