La companyia aconsegueix l'acreditació del Col.legi de Metges de Barcelona (CoMB) en reconeixement a l'excel·lència i utilitat dels seus webs per a professionals sanitaris i pacients

Boehringer Ingelheim ja té el segell de qualitat de Web Mèdic Acreditat. La compañía farmacéutica obté l’acreditació pels seus 5 portals dedicats a professionals i pacients en reconeixement a l'excel·lència i utilitat de totes les seves webs. El programa d'acreditació té com a objectiu vetllar perquè la informació sanitària que es difon a internet sigui de confiança per als professionals de la salut, metges, pacients i ciutadans.

Els auditors independents del CoMB, que aproven la qualitat i rigurosidad dels continguts, basen l’acreditació en els Principis de Bona Pràctica adherits al codi deontològic del Col·legi que certifica que tota informació que inclouen està acceptada per la comunitat científica i que tenen totes les referències a estudis o publicacions de recerca científica.

A més, WMA impulsa la transparència de les webs acreditades i per això tots els portals certificats han d'identificar als responsables dels continguts i ha d'incloure un responsable mèdic com a col·laborador del portal, que tingui relació amb una professió sanitària i que asseguri la precisió i rigurosidad de la informació tractada.