El segell acreditatiu de WMA es molt fàcil de inserir dins del web, només cal seguir les instruccions que rebreu per correu electrònic un cop el vostre web hagi assolit l’acreditació.

La inserció del segell es realitza mitjançant un codi HTML que cal incloure a la plana d'inici del seu lloc web. Us proporcionem dues mides per a la seva visualització per tal d’adequar-nos a les necessitats de disseny del vostre web:

  • 80x56px
  • 60x41px

És molt important no realitzar modificacions, fora de les exposades en les instruccions, en aquest codi per evitar qualsevol problema en el funcionament del Segell d'Acreditació i seguretat.

Eliminació del color blau al voltant del segell

Perquè no aparegui re quadrat en color blau la imatge del segell tenim dues opcions:

1. Tal com s'envia utilitzant la instrucció border = "0" que es troba en el codi de la imatge <img alt="" /> que els enviem (en aquest cas no es necessari realitzar cap canvi en el codi).

2. Es recomana incloure, si encara no el tenen inclòs actualment a la web, a l'Style Sheet (CSS) la següent instrucció: img {border: none;}.

Aquesta segona opció és la més recomanable per temes relacionats amb accessibilitat web i estàndards web, si es tria aquesta opció, s’ha d'eliminar del codi de la imatge que els enviem el següent: border = "0"