Entrevistem al Dr. Marcos Fernández, gerent d'EGOM Equipo médico de ginecología y Obstetricia sobre el nostre programa d'acreditació de qualitat de webs mèdiques

Quina importància té per a la teva institució / entitat / tu mateix la presència a internet?
Per a nosaltres tenir presència a internet té una importància altíssima. Fa anys que apostem per la nostra presència a la xarxa, no només per donar visibilitat als nostres serveis, sinó també per complementar-los. Ens permet estar en contacte amb les nostres pacients, atendre les seves demandes i sobretot exercir una escolta activa que ens permet millorar el nostre servei. Nosaltres entenem el nostre web com una prolongació de les nostres consultes, ja que hi ha ocasions en què la pacient pot deixar-se dubtes sense resoldre i pot fer-ho mitjançant el nostre web.

Quin va ser el motiu pel qual vas demanar el segell de WMA?
Teníem la necessitat d'oferir als nostres pacients la màxima qualitat en els nostres continguts i per a això gens millor que acudir a un organisme que pogués avaluar i acreditar la qualitat del nostre web.

Quins beneficis ha representat per a la teva web i / o negoci el tenir aquest segell?
El benefici més important és la tranquil·litat i confiança que tenen les nostres usuàries al llegir el nostre contingut o a l'hora de fer-nos consultes. Saben que és informació mèdica elaborada i avalada per metges, i això a dia d'avui i coneixent les informacions que circulen per la xarxa és el més important.

Recomanaries el segell de WMA?
Sens dubte. La professió mèdica ha d'estar sempre acompanyada d'un compromís ètic en qualsevol de les accions que dugui a terme, i si una d'aquestes accions és la de comunicar ha d'estar avalada de professionalitat i rigor.

Si com el Dr. Marc també vols acreditar la teva web pots fer-ho aquí